Offero
Zpět na: Fórum

Iné

Najdi odpovědi na otázky, které hledáš.

Strana 1
/ 1

Výměna s předáním v Praze

Zdravím všechny, není tu někdo, kdo mění své věci s předáním v Praze? Nemám tu zatím vše (zbytek zde: https://www.vinted.cz/member/75261235). Postupně se sem z Vinted přesouvám. Protože jsem tu podobné téma nenašla, tak jej zakládám. Třeba se nám to tu podaří rozproudit a bude to tu přívětivější než na Vinted.

skate praha1pred 3 mesiacmi

Pinted Víče

Ahoooj, zdraví veronikatim z Vinted! Jelikož se nepřesouvám na jinou platformu a fórum mě moc bavilo, budu ráda, když se někdo přidá. O:)

Veronika T.1pred 3 mesiacmi

VINTED!

Přesouváme se sem? :D

Dott Brekekela16pred 3 mesiacmi

CO NAM TU SCHÁZÍ A CO JE TU LEPŠÍ

🌼možnost navolit sety a slevu na sety 🌼Zviditelnit v mém profilu kdo mě sleduje a kdo si dává věcí do oblíbených. 🌼Počet shlédnutí mých věcí 🌼 Upozornění že můj předmět je zlevněn 🌼Nenašla jsem možnost jak udělit hodnocení, nebo je to pro mě nepřehledné 🌼Karta mého profilu kde mohu více napsat o sobě 🌼Více kupujících A CO JE VELKÁ VÝHODA? 🥗není tu prokazování našich příjmů, EU směrnice se zde neuplatňuje 🥗 poštovné zdarma 🥗 Offero neničí naší kvalitu fotografií 🥗Naše nově vložené nabídky jsou na google dobře vidět 🥗Komerční prodej je zde povolen a není tu udávání jako na vintedu 🥗Nikdo nám nemaže naše fotky 🥗Můžeme zde vkládat široký sortiment věcí 🥗Offero hned při každém možném zájmu o koupi upozorní červeně na podvodníky 🥗Můžeme ve fórech propagovat i stránky našich oblíbených e.shopu 🥗 Offero si nebere žádné poplatky Fórum slouží pro nás i podporu. Podpora se může zúčastnit na naše otázky. Děkujeme.

Eva Caisová2pred rokom

Druha strana nekomunikuje.

Dobry den, zakoupila jsem zbozi, ale pani necte zpravy a nereaguje. Jak to tu prosim funguje, pokud opravdu balik neodesle, jak se dostanu ke svym penezum zpet?

Klára Auerswaldová3pred rokom

Holky z vinted?

Jsou zde holky z Vinted? Pojďte to zde to offero trochu víc probrat, zatím se to tady nějak nehýbe. Co nějaké zkušenosti? Mně zatím psali samí podvodníci, jaké zkušenosti máte vy?

olikx olik-x19pred 3 mesiacmi
Strana 1
/ 1